Την Υγεία Και Την Ασθένεια

????? ??????? ??????????

Τα βότανα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα φάρμακα και μπορεί να είναι επιβλαβής για ορισμένες συνθήκες υγείας ή ιατρικές διαδικασίες. Όταν δείτε το γιατρό σας, να είστε βέβαιος να ενημερώσει τον/την εκ των οποίων τα βότανα που παίρνετε. Herbalism (βοτανική ιατρική, βοτανική ιατρική) είναι η χρήση της φυτικής προέλευσης ουσίες, και μερικές φορές και άλλες ουσίες του περιβάλλοντος, για τη θεραπεία ή θεραπεία ιατρικών παθήσεων. Herbalism αναγνωρίζει ότι οι προ-βιομηχανικές καλλιέργειες είχαν μεγάλη πρακτική ιατρική γνώση, το μεγαλύτερο μέρος της βοτανικής, και να επιδιώκει να κάνουν χρήση αυτής. Δεδομένου ότι τα συμπτώματα της ινομυαλγίας είναι τόσο δύσκολο να διακριθεί από άλλες χρόνιες παθήσεις, η διάγνωση στις μέρες μας γίνεται με τη διάγνωση αποκλεισμού μέθοδος, με την έννοια ότι οι γιατροί εξαλείψει όλες τις άλλες πιθανές καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν τα ίδια συμπτώματα για να επιτευχθεί μια διάγνωση της ινομυαλγίας. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό ινομυαλγία περιπτώσεις ιδρύθηκαν στη δεκαετία του 90, τέλος, αποδέχονται αυτή την κατάσταση ως πραγματικό χρόνια νόσος και όχι κάτι που αποτελείται από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι υποφέρουν από αυτό.

Πρόγνωση: Τακτικές εξετάσεις αίματος και ούρων χρησιμοποιούνται για να καθοριστεί πόσο καλά τα φάρμακα. RA διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Οι άνθρωποι που έχουν την ρευματοειδούς παράγοντα στο αίμα δοκιμή ή με υποδόρια οζίδια φαίνεται να αναπτύξουμε μια πιο sever μορφή της νόσου. Έχω ένα φίλο που έχει αυτά τα οζίδια σε όλη την πνεύμονες, ώστε να είναι σε οξυγόνο και η ζωή της είναι σοβαρά διαταραγμένη. Είναι δύσκολο να δω το φίλο μου να υποφέρουν και να ξέρεις, δεν υπάρχει θεραπεία. Άλλα άτομα με το RA εργάζονται με πλήρη απασχόληση, αλλά μετά από πολλά χρόνια το 10% αυτών θα γίνει με σοβαρή αναπηρία.

Ο στόχος της αποτοξίνωσης πρόγραμμα στην αρχή ένα σχέδιο διατροφής είναι να αφαιρέσετε ΌΛΑ τα εξευγενισμένα σάκχαρα και ραφιναρισμένο αλεύρι από τη διατροφή. Αυτό δεν είναι απαραίτητα εύκολη. Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο εθιστικά "ναρκωτικά" στην αγορά. Όπως οι εταιρείες καπνού προσθέτοντας νικοτίνη στα τσιγάρα για να γίνουν πιο εθιστικό από ό, τι ήδη είναι, το φαγητό γίγαντες χρήση χημεία για να χειραγωγήσουν τα τρόφιμα, έτσι θα συνεχώς έρχονται πίσω για περισσότερα. Τι τις εταιρείες τροφίμων, αφού έχει κληθεί η " Ευδαιμονία Σημείο, το σημείο που δεν επιτρέπει για συνειδητό έλεγχο πάνω από το φαγητό.

Πολλοί παράγοντες στη ζωή μας, μπορεί να προκαλέσει πρόωρη εμφάνιση καρδιακής νόσου, αλλά οι περισσότεροι κοινοί παράγοντες είναι η διατροφή, η έλλειψη άσκησης και το βάρος.
Για εκείνους που είναι γενετικά επιρρεπείς στην πρόωρη εμφάνιση καρδιακών παθήσεων, του τρόπου ζωής είναι ακόμη πιο σημαντικό. Είναι σημαντικό να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής προκειμένου να αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις δεν έχει σημασία πόσο χρονών ή νέοι είναι.
Ωστόσο, δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι να είστε σε υψηλό κίνδυνο υποψήφιος για καρδιακή νόσο γιατί μέχρι τότε μπορεί να είναι πολύ αργά για να αναιρέσετε οποιαδήποτε ζημιά που έχουν ήδη κάνει την καρδιά σου. Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε αυτά τα θέματα εν συντομία, ένα-ένα.

Η ρωσία κίνηση στον αγωνιστικό χώρο έρχεται μέσα σε μια έλλειψη απόλυτη σαφήνεια το ρόλο των ΗΠΑ θα διαβιβάσει στην καταπολέμηση της ΦΥΜΑΤΊΩΣΗΣ ― και, συνεπώς, μια πιθανή κενό ηγεσίας.

Ενώ οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος χορηγός στον κόσμο με διαφορά στον αγώνα κατά της ΦΥΜΑΤΊΩΣΗΣ, ο Πρόεδρος του Donald Trump έχει προηγουμένως απείλησε να κοπεί η χρηματοδότηση για τη διεθνή βοήθεια. Ωστόσο, η Γερουσία πρότεινε $20 εκατομμύρια αύξηση της USAID είναι ΦΥΜΑΤΊΩΣΗ χρηματοδότηση, και USAID διαχειριστής του Σήματος Green επανέλαβε την υποστήριξή του για την καταπολέμηση της ΦΥΜΑΤΊΩΣΗΣ τον περασμένο μήνα.

All rights reserved: - http://www.web-caching.net - © 2017